Kinkekomplekt täiuslik

4900 

Ettetellimisel

 

Mustasõstra vein
Pikki kuid jahedal temperatuuril kestnud aeglane kääritus ja tammelaagerdus toovad mustasõstraveinis esile tema parimad omadused– see on intensiivne ja marjane, pisut suitsune ja vanilline. Magus mustasõstravein sobib aperitiivina, grill-lihatoitudega, ja marjaste dessertidega või hoopis kokteilide valmistamiseks.
Serveerida 16-18°C
Alc 14,5% 
75cl

Andre Grand Old 500g
Andre Grand Old
 on tõestus parmesani tüüpi juustu võimalikkusest Eestis. Ta on Andre Grand vanem vend. Kaksteist kuud laagerdumist annab tugevama juustu ning erilisemad lõhna-ja maitsenüansid. Struktuurilt ja maitselt meenutab parmesani tüüpi juustu, mureneb. Maitses koorepumat, pähklisus. Pikk koorene järelmaitse. Andre Grand OLD pälvis World Cheese Award 2016-17 juustuvõistlusel hõbemärgi.

Õunastroop
Piesta õunastroop on maius ja maitseaine ühes isikus. Et tegu on Hollandist pärit retseptiga, on hollandi keelest laenatud ka sõna “stroop”, mis tõlkes tähendab siirupit.
Hollandis süüakse stroopi traditsiooniliselt pannkookidega. Tänu Eesti õuna imeheale magushapule maitsekooslusele sobib stroop hämmastaval kombel aga nii liha kui kala, nii juustu kui jäätise juurde.
Toiduvalmistamisel sobib stroopi kasutada salatikastmetes, marinaadides ja glasuurimiseks. Suurepärane kombinatsioon sünnib lisaks pannkookidele ka vahvlite ja vaniljejäätisega. Eriti mõnus on stroop valgete juustude lisandina, sealhulgas kõigi Eesti talumeiereide grillijuustudega.
Õunastroop koosneb kahest koostisainest – põhiosas õunamahl, millele karamellise nüansi andmiseks lisame pisut rafineerimata suhkrut.

Urmas Jalakas´e prantsuse makroonid
Urmase osavate käte all valminud kuulsad prantsuse mandlijahu- beseeküpsised erinevate täidistega, mis ei jäta külmaks ühtegi magusasõpra. Suurepärane kooslus Tori Siidritalu mustasõstra veiniga.

Kategooriad: , Toote nr.: 7377