LEIB resto. Eesti jook on tõusnud Eesti söögi kõrvale

Leib resto tervitas suve Eesti maitsete paraad-õhtusöögiga. Toidu poolest olid peategelased värske kartul ja värske spargel. Jookide pool Tori Siidritalu Solarise viinamarjast kuiv vein. Jah, Eestis on nüüd juba olemas omad viinamarjaveinid, mis konkrentsis suurte veinimaade jookidega saavad hakkama. Eestis on siidrid ja õlled, mille puhul teiste maade tegijad peavad tõsiselt pingutama, et üldse konkurentsi pakkuda. Ja Eestis on ka kange alkohol, mille tase paneb spetsialistide kulmud kerkima.

Lühidalt – Eesti jook on tõusnud võrdväärseks Eesti söögi kõrvale. Leib resto võttis kindlasti riski, kuulutades välja õhtusöögi, kus kõik oli ainult kohalik. Aga risk õigustas ennast igati. Eestlane oskab kohaliku söögi ja joogi taset hinnata ning sellest lugu pidada.
https://flavoursofestonia.com/