Mustasõstra vein
12 pikka kuud jahedal temperatuuril kestnud aeglane kääritus ja tammelaagerdus toovad mustasõstraveinis esile selle poolmagusa veini parimad omadused. Klaasi täidab kirsipunane vein.
Maitses intensiivne ja marjane. Tunda on kerget suitsusust ja vanilje noote. Tagaplaanil lisab tasakaalu kerge happesus koos marjaste tanniinidega. Järelmaitses jääb püsima mõrkjus koos tammiste ja mustika nootidega.
Hea valik klassikalise New York Cheesecake austajale.
Alc 14,5%vol 75cl
Parim juua jahutatult 16…18°C juures
sisaldab sulfiteid
Piesta õunamarmelaad on mõnus juustumoos ja sobib lisandiks erinevate lihatoitude juurde. Suurepärane juustumoos, mis sobib eriti hästi tugevamaitseliste, pikemalt laagerdunud juustude juurde.
Väga mõnusa maitsenüansi annab marmelaad lihatoitudele – proovi näiteks maksapasteedi, pardiliha või verivorstidega.
Loomulikult võib marmelaadi ka lihtsalt saia peal või pannkookidega süüa.
Koostisosad: õunamahl, õunapüree, rafineerimata roosuhkur, brändi, õunaäädikas, tüümian.
Netokogus: 140g.
Netokogus: 300g.